Profesionalni web dizajn

Profesionalni Web dizajn nudi moćan marketinški alat, neposredan i dostupan izlog za bilo koji nivo poslovnog poduhvata. Mi koristimo taj alat za projektovanje profesionalne slike vaše kompanije.

Prvi utisak je veoma važan, a imate samo jednu šansu da napravite dobar prvi utisak!

Profesionalni web dizajn

Želeli bismo da iskoristimo priliku da podelimo neke korisne informacije o tome koliko je danas važno imati vizuelno atraktivnu veb lokaciju:

Profesionalni Web dizajn nudi moćan marketinški alat, neposredan i dostupan izlog za bilo koji nivo poslovnog poduhvata. 3 sekunde! To je sve vreme za koje vaš sajt mora da prenese svoju poruku, informiše i utiče na posetioca da i dalje istražuje o vašim proizvodima, uslugama…

  • Privucite posetioce: pridobijte njihovu pažnju za 3,2 sekunde
  • Impresionirajte posetioce: sa Vašom profesionalnom prezentacijom
  • Promovišite sajt: pretvorite posetioce u vaše klijente
  • Ostvarite rezultate: primite pozive / porudžbine / napravite prodaju…

Budimo iskreni – uložili ste puno napora da vaš izlog izgleda privlačno za prolaznike sa ulice. Sad hajde proverite da li vaš internet izlog isto tako privlači on-line kupce pozivajući ih na Vaš web sajt. Imajte u vidu – milioni dolara su potrošeni na kupovinu putem web sajtova.

Da li biste sami postavili temelje za svoju novu kuću? Zaposlili biste nekoga ko ne zna ništa o dizajnu enterijera da ukrasi Vaš novi dom?

Većina ljudi ne bi, već bi zaposlili profesionalce kako bi se osigurali da su dobili najbolje moguće rezultate. Agencija za izradu web portala ANTICFORMA zna kako da usmeri Vaš web sajt na ciljanu grupu korisnika Vašeg web sajta.

Profesionalno dizajniran web sajt će:

  • Projektovati profesionalni imidž vaše kompanije,
  • Biti jednostavan za korišćenje,
  • Biti atraktivan, inspirativan i prijatan za korišćenje,
  • Preneti snažno ključne poruke,
  • Biti “search engine friendly” – prijateljski za pretraživače

Pretraživači, kao što su Google, Yahoo i Bing, nagrađuju dobro koncipiran i optimizovan sajt visokim rangiranjem – eng. Page Rank. To može učiniti vaš sajt odmah vidljivim na Internetu, i dovesti do povećanja poslovanja.

Vaš veb sajt na bilo kom uređaju

responsivePrilagodljivi dizajn u svojoj elementarnoj definiciji je upotreba css medijskih upita i javascript-a da bi se preuredio raspored veb stranice kako bi odgovarala različitim veličinama ekrana. Ovo može da se kreće od širokog ekrana do najmanjih pametnih telefona. Možete da testirate naš prilagodljivi veb dizajn na bilo kom pametnom telefonu ili tablet uređaju ili da ga testirate pomoću veb inspektora ili jednostavno smanjite prozor Google Chrome pregledača na vašem računaru.

Postanite naš klijent

Contact Us

Voleli bismo da nas kontaktirate. Pošaljite nam poruku popunjavanjem kontakt forme i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Hajde da razgovaramo o onome što imate na umu. Možemo pomoći.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas kontaktirajte nas na +381 64 138 0054 ili nam pošaljite email

Unesite termin i pritisnite Enter za pretragu