Izrada WordPress web sajtova

WordPress je svetski CMS broj jedan. Korišćenjem ovog CMS-a urađeni su sajtovi kao što su The NewYork Times, Forbes, Facebook Blog ... Prema jednoj studiji, danas je 50% od milijardu veb sajtova izrađeno pomoću WordPress-a.

Jednostavnost, fleksibilnost, objavljivanje sa lakoćom …

Izrada WordPress web sajtova

WordPress je internet software za kreiranje web sajtova i upravljanje njihovim sadržajem (CMS). Kreiran je u programskoj jeziku PHP a sav sadržaj WordPress sajta se kao i kod Joomla CMSa upisuje u MySQL bazu podataka. WordPress karakterišu plugin (srp. priključak) arhitektura i sistem šablona (eng. themes). WordPress se može koristiti kao osnova za lep sajt, blog, ili web aplikaciju. To je verovatno najlakši i najmoćniji blog i veb sistem za upravljanje sadržajem (ili CMS) koji postoji danas. Prema istraživanju iz januara 2015. WordPress koristi više od 23,3% od 10 miliona najznačajnijih sajtova.

Karakteristike:

Jednostavnost

Instalacija WordPress CMSa traje samo nekoliko minuta

Fleksibilnost

Napravite sve što poželite – lični blog ili sajt, foto blog, poslovni sajt, profesionalni portfolio, sajt vlade, časopis ili sajt o sportskim vestima, onlajn zajednicu itd…

Objavljivanje sadržaja sa lakoćom

Kreiranje i objavljivanje stranica i postova, obavlja se jednim klikom na dugme

Rukovođenje medijima

Lako ubacivanje slika i video sadržaja u postove, lako upload-ovanje slika i medija u WordPress, drag i drop slika u uploader…

Sistem šablona

Postoji direktorijum sa hiljadama tema koje možete izabrati za stvaranje lepog web sajta (WordPress Tema je skup datoteka koje zajedno sačinjavaju grafički interfejs i dizajn za vaš sajt)

Dodaci i proširenja

Postoji dodatak za sve u WordPress-u. Dodajte složene galerije, forum, vidžete za socijalne mreže, zaštitu od spama, kalendare, forme itd…

Online zajednica

Kao najpopularnijih open source CMS na Internetu, WordPress ima ogromnu zajednicu korisnika.

Mi dajemo prednost WordPress sajtovima u odnosu na Joomla sajtove kada klijent izrazi želju da sam radi na ažuriranju sajta i dodavanju novog sadržaja. Smatramo da je WordPress lakši za korisnike koji se prvi put susreću sa CMS sistemima. Takođe mislimo da je bolje raditi manje sajtove koristeći WordPress jer u slučaju da je na sajtu potrebna kompleksna kategorizacija i organizacija sadržaja onda prednost dajemo Joomla CMS sistemu. Za WordPress važi da je dobar za pretraživače, što je tačno ako se pravilno podesi koristeći odgovarajuće i proverene prikljujčke (eng. plugins) i ako se autor sajta pridržava osnovnih pravila SEO – optimizacije za pretraživače.

wordpress

Postanite naš klijent

Contact Us

Voleli bismo da nas kontaktirate. Pošaljite nam poruku popunjavanjem kontakt forme i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Hajde da razgovaramo o onome što imate na umu. Možemo pomoći.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas kontaktirajte nas na +381 64 138 0054 ili nam pošaljite email

Unesite termin i pritisnite Enter za pretragu