Google AdWords kampanje

Google AdWords kampanje predstavljaju jedno od najefikasnijih marketinških sredstava za oglašavanje.

Google reklamna kampanja donosi u proseku 400% povraćaja ulaganja.

Google AdWords kampanje

AdWords ( Google AdVords ) je Google-ova usluga oglašavanja za preduzeća i pojedince koji žele da prikažu oglase na Google-ovoj reklamnoj mreži. AdWords program Vam omogućava da odredite budžet za oglašavanje i plaćate samo kada neko klikne na reklame. Servis oglašavanja je u velikoj meri fokusiran na ključne reči.

Karakteristike

Plaćate samo za ostvarene rezultate

Bez obzira na to da li želite da privučete nove posetioce veb-sajta, povećate onlajn prodaju, navedete klijente da vas zovu ili vam se uvek iznova vraćaju, Google AdWords može da vam pomogne.

Dosegnite prave ljude u pravo vreme

Ljudi pronalaze vaše preduzeće na Google-u upravo onda kada pretražuju stvari koje nudite.

Oglašavajte se lokalno ili globalno

Ciljajte oglasima klijente u određenim zemljama, regionima ili gradovima, odnosno na određenoj udaljenosti od preduzeća ili prodavnice.

Bez posete nema naplate

Registrovanje za Google AdWords je besplatno. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas da bi posetio veb-sajt ili kada vas pozove. Drugim rečima, kada oglašavanje funkcioniše.

Započnite sa bilo kojim budžetom

Od vas zavisi koliko ćete investirati. Samo počnite sa dnevnim budžetom koji vam odgovara pa ga u hodu prilagođavajte. Mnoga preduzeća započnu budžetom u iznosu od najmanje €5-10 dnevno.

Kako vodimo vašu AdWords kampanju?

Mi otvaramo AdWords nalog za vođenje vaše kampanju i zatim kreiramo vaše AdWords oglase. Reklamna kampanja na Google-u se kreira na bazi analize onlajn tržišta, konkurencije i ključnih reči.

Mi tražimo odgovarajuće ključne reči i fraze za vašu AdWords kampanju

Ključne reči i fraze koje su vezane za vaš biznis na bazi kojih želite da privučete potencijalne potrošače ili kupce, predstavljaju jedan od najznačajnih faktora kod realizacije AdWords kampanje. Svakog dana na Google-u se pretražuje na hiljade ključnih reči vezanih za vaš biznis. Za uspešno vođenje AdWords kampanje prvo je potrebno da se pronađu odgovarajuće ključne reči i fraze koje se traže na Internetu, a koje se odnose na vaš biznis.

Google AdWords

Postanite naš klijent

Contact Us

Voleli bismo da nas kontaktirate. Pošaljite nam poruku popunjavanjem kontakt forme i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Hajde da razgovaramo o onome što imate na umu. Možemo pomoći.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas kontaktirajte nas na +381 64 138 0054 ili nam pošaljite email

Unesite termin i pritisnite Enter za pretragu