Prilagođene veb stranice

Ako odlučite da kreirate veb stranicu koja treba da prikaže prisutnost na vebu, koja se brzo učitava i ne zahteva puno održavanja onda prilagođeno-kodirane veb stranice zasnovane na HTML5/JavaScript/PHP programskom jeziku predstavljaju pravi izbor.

Da li vam je potrebna veb stranica koja je 100% sigurna, brzo se učitava i izgleda odlično?

PRILAGOĐENI PROJEKTI vs CMS

Pre nego što počnete sa kreiranjem veb stranice, jedna od najvažnijih odluka je kako upravljati sadržajem vaše nove veb stranice. Ako odlučite da kreirate veb stranicu koja treba da prikaže prisutnost na vebu, koja se brzo učitava i ne zahteva puno održavanja onda veb stranice zasnovane na HTML, CSS3 i JavaScript programskom jeziku predstavljaju pravi izbor. Ako planirate izgradnju veb stranice sa čestim menjanjem sadržaja, bolje je da se odlučite za CMS – sistem za upravljanje sadržajem.

HTML

HTML – (srp. Hajper tekst markap lenguidž) je u središtu svake veb stranice. To je jezik označavanja koji se koristi za strukturiranje i prikazivanje sadržaja na internetu. HTML se sastoji od elemenata koji sadrže atribute. Ovi elementi se koriste da markiraju različite tipove sadržaja na veb stranama, navodeći kako bi svaki bit sadržaja trebalo da bude prikazan u veb pretraživačima (npr. Zaglavlja, pasusi, tabele, beleške i sl.). HTML5 je peta i aktuelna glavna verzija HTML standarda.

CSS

CSS označava (srp. Kaskejding Stajl Šits). Opisuje kako se HTML elementi prikazuju na ekranu. CSS je ono što veb stranicama daje svoj izgled i stil. CSS definiše veličinu, boju, položaj … svih elemenata na veb stranici. Takođe omogućava veb stranicama da se prilagode različitim veličinama ekrana i tipovima uređaja, što ih čini prilagodljivim (eng. responsive).

JavaScript

JavaScript je programski jezik koji veb programerima omogućava dizajniranje interaktivnih veb stranica. Većina dinamičnog sadržaja koji ćete videti na veb stranicama je zahvaljujući JavaScript-u. Harmonike, tabovi, meniji i mnogi drugi veb elementi izgrađeni su pomoću JavaScript-a. Druge upotrebe JavaScript-a uključuju promenu html atributa, kreiranje sigurnosne lozinke, proveru formi, interaktivne igre i specijalni efekti.

Pogledajte neke od naših custom projekata

Vaša web stranica na bilo kom uređaju

responsivePrilagodljivi dizajn u svojoj elementarnoj definiciji je upotreba css medijskih upita i javascript-a da bi se preuredio raspored veb stranice kako bi odgovarala različitim veličinama ekrana. Ovo može da se kreće od širokog ekrana do najmanjih pametnih telefona. Možete da testirate naš prilagodljivi veb dizajn na bilo kom pametnom telefonu ili tablet uređaju ili da ga testirate pomoću veb inspektora ili jednostavno smanjite prozor Google Chrome pregledača na vašem računaru.

Postanite naš klijent

Contact Us

Voleli bismo da nas kontaktirate. Pošaljite nam poruku popunjavanjem kontakt forme i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Hajde da razgovaramo o onome što imate na umu. Možemo pomoći.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas kontaktirajte nas na +381 64 138 0054 ili nam pošaljite email

Unesite termin i pritisnite Enter za pretragu