Web sajtovi za sve tipove biznisa

Agencija za izradu web portala “ANTICFORMA” se bavi izradom profesionalnih web sajtova. Primenom savremenih tehnologija i stalnim praćenjem svetskih trendova u izradi web sajtova stekli smo poverenje mnogobrojnih klijenata u Srbiji i inostranstvu.

About us

Usluga prilagođena klijentu

Pružanje usluge našim klijentima je naš najveći prioritet. Sve što radimo služi toj svrsi direktno ili indirektno. Mi poštujemo naše klijente, razumemo njihove potrebe i želje. Svaki srećan i zadovoljan klijent je prekretnica za agenciju ANTICFORMA.

About us
Mi smo tim digitalnih eksperata

Šta možete da očekujete:

Integritet i iskrenost

Mi smo iskreni sa klijentima i sa ljudima sa kojima sarađujemo. Ulažemo najveće napore da zadržimo najviši nivo profesionalizma.

Originalnost

Naši klijenti zaslužuju najbolje, a u agenciji ANTICFORMA verujemo da svaki web dizajn treba da bude jedinstven i estetski privlačniji od konkurencije.

Prilagodljivost

Mi razumemo da klijenti imaju ograničenja i trudimo se da zadovoljimo njihove potrebe i očekivanja, u smislu budžeta, vremena i kvaliteta.

Naš TIM

Većina web sajtova su napravljeni od strane web dizajnera kojiima nedostaju sve ostale ekspertize. Veoma je teško za jednu osobu da se usredsredi na sve elemente uspešnog web sajta. Mi imamo tim eksperata koji su spremni da Vam pruže profesionalnu uslugu 16 sati dnevno.

Naš TIM

Svaki projekat je dodeljen sledećem timu stručnjaka:

  • Marketing specijalista – otkriva potencijal Vašeg tržišta, istražuje konkurenciju i pronalazi najbolju marketing strategiju za vaše tržište, stvarajući pravu poruku koja transformiše posetioce Vaše web stranice u Vaše klijente.
  • Kreativni grafički dizajner – Online umetnik sa zadatkom da stvara izuzetan dizajn koji će dovesti klijente pravo na Vaša vrata.
  • Lektor – Dozvolite nam da vam pomognemo da pripremite tekst Vašeg web sajta za lako čitanje i razumevanje kako bismo udvostručili efekat odličnog marketinga.
  • Web Programer – ulaže napor da programira web sajt koji se brzo otvara, ima jednostavnu navigaciju i optimalnu funkcionalnost.
  • SEO (Search Engine Optimization) Specijalista – Želimo da vas vidimo na vrhu. Imati dobar sajt bez dobre SEO je isto kao da imate super market u pustinji. Dok se ne naprave putevi i stave oznake na autoputu, ništa se neće desiti.
  • Video specijalista – komercijalni urednik. Video zapis je veoma moćan alat da uputite audio / vizuelne poruke Vašim klijentima aktiviranjem više čula. Kada počnete da gledate video, retko se zaustavljate dok se video ne završi. To je najmoćnije sredstvo da održi pažnju i utiče na kupovnu odluku.
  • Grafički dizajner – stvara korporativni identitet za Vašu kompaniju – logo, brošura, vizit kartice, memorandumi.
Utisci klijenata

Šta drugi kažu o nama

Sa agencijom ANTICFORMA sarađujemo nekoliko godina i veoma smo zadovoljni radom, brzinom reakcije i profesionalnom uslugom. ANTICFORMA je pouzdani saradnik na koga možete da se oslonite.”

John Taylor
Direktor i vlasnik – “MrQuickPick”

Nedavno sam počeo saradnju sa agencijom ANTICFORMA. Za mene su uradili usluge programiranja baš po meri sa velikim profesionalizmom i posvećenošću! Zaista volim da radim sa agencijom ANTICFORMA.

Keith
Programer

Sarađujemo sa agencijom ANTICFORMA već 5 godina. Na početku saradnje bili smo impresionirani profesionalnošću i brzinom usluge a sad smo na to navikli. Od početka saradnje ANTICFORMA uspešno radi i AdWords kampanje za nas!”

Dragan
Direktor i vlasnik – “Rollodoors”

Zaista sam imala potrebu da podelim impresiju u vezi saradnje sa agencijom ANTICFORMA. Aleksandar je definitivno najposlovniji covek sa kojim sam saradjivala. Ako planirate izradu sajta imate moje preporuke.

Ljiljana
Odgajivač pasa