Agencija za dizajn i izradu web stranica

Naša misija je da Vaš web sajt napravimo IZVANREDNIM.

Nismo zadovoljni dok Vi niste više nego zadovoljni.

Mi smo tim digitalnih eksperata

Agencija za izradu web portala “ANTICFORMA” se bavi izradom profesionalnih web sajtova. Primenom savremenih tehnologija i stalnim praćenjem svetskih trendova u izradi web sajtova stekli smo poverenje mnogobrojnih klijenata u Srbiji i inostranstvu.

Naše veštine

Sistemi za rukovođenje sadržajem 95%
HTML5, CSS3 85%
PHP, Javascript 76%
Photoshop, Illustrator 93%
SEO i Marketing veštine 90%
Google AdWords 81%

Šta možete da očekujete:

 • Integritet i iskrenost: Mi smo iskreni sa klijentima i sa ljudima sa kojima sarađujemo. Ulažemo najveće napore da zadržimo najviši nivo profesionalizma.
 • Originalnost: Naši klijenti zaslužuju najbolje, a mi smo veoma strastveni i činimo sve da se to i desi. U agenciji ANTICFORMA verujemo da svaki web dizajn treba da bude jedinstven i estetski privlačniji od konkurencije.
 • Prilagodljivost: Mi razumemo da klijenti imaju ograničenja i trudimo se da zadovoljimo njihove potrebe i očekivanja, u smislu budžeta, vremena i kvaliteta.
 • Usluga prilagođena klijentu: Pružanje usluge našim klijentima je naš najveći prioritet. Sve što radimo služi toj svrsi direktno ili indirektno. Mi poštujemo naše klijente, razumemo njihove potrebe i želje. Svaki srećan i zadovoljan klijent je prekretnica za agenciju ANTICFORMA.

Misija: Naša misija je da Vaš web sajt napravimo IZVANREDNIM. Nismo zadovoljni dok Vi niste više nego zadovoljni. Pravimo atraktivne, intuitivne i razumljive web sajtove analizirajući ciljeve i potrebe vaših potencijalnih klijenata.

Naš TIM: Svaki projekat je dodeljen sledećem timu stručnjaka:

 1. Marketing specijalista – otkriva potencijal Vašeg tržišta, istražuje konkurenciju i pronalazi najbolju marketing strategiju za vaše tržište, stvarajući pravu poruku koja transformiše posetioce Vaše web stranice u Vaše klijente.
 2. Kreativni grafički dizajner – Online umetnik sa zadatkom da stvara izuzetan dizajn koji će dovesti klijente pravo na Vaša vrata.
 3. Lektor – Dozvolite nam da vam pomognemo da pripremite tekst Vašeg web sajta za lako čitanje i razumevanje kako bismo udvostručili efekat odličnog marketinga.
 4. Web Programer – ulaže napor da programira web sajt koji se brzo otvara, ima jednostavnu navigaciju i optimalnu funkcionalnost.
 5. SEO (Search Engine Optimization) Specijalista – Želimo da vas vidimo na vrhu. Imati dobar sajt bez dobre SEO je isto kao da imate super market u pustinji. Dok se ne naprave putevi i stave oznake na autoputu, ništa se neće desiti.
 6. Video specijalista – komercijalni urednik. Video zapis je veoma moćan alat da uputite audio / vizuelne poruke Vašim klijentima aktiviranjem više čula. Kada počnete da gledate video, retko se zaustavljate dok se video ne završi. To je najmoćnije sredstvo da održi pažnju i utiče na kupovnu odluku.
 7. Grafički dizajner – stvara korporativni identitet za Vašu kompaniju – logo, brošura, vizit kartice, memorandumi.

Većina web sajtova su napravljeni od strane web dizajnera kojiima nedostaju sve ostale ekspertize. Veoma je teško za jednu osobu da se usredsredi na sve elemente uspešnog web sajta. Mi imamo tim eksperata koji su spremni da Vam pruže profesionalnu uslugu 16 sati dnevno.

Naša misija je vaš uspeh
Our Core Values
 • Integritet i iskrenost
 • Znanje i iskustvo
 • Originalnost
 • Usluga prilagođena klijentu
Naš tim
 • Marketing specijalista
 • Kreativni grafički dizajner
 • Web Programer
 • SEO Specijalista
 • Lektor
 • Video specijalista

Naše vrednosti

 • Ugled i kredibilitet
 • Efikasnost
 • Jaki timski rad
 • Brza isporuka
 • Pouzdanost u bilo kom trenutku
 • Poverenje i lojalnost
 • Kontinuirano usavršavanje

Postanite naš klijent

Contact Us

Voleli bismo da nas kontaktirate. Pošaljite nam poruku popunjavanjem kontakt forme i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Utisci naših klijenata

John Taylor

John

Direktor i vlasnik – “MrQuickPick”

Sa agencijom ANTICFORMA sarađujemo nekoliko godina i veoma smo zadovoljni radom, brzinom reakcije i profesionalnom uslugom. ANTICFORMA je pouzdani saradnik na koga možete da se oslonite.”

Nenad Blagojevic

Nenad

Marketing Menadžer – “SANEL”

Našu saradnju sa agencijom ANTICFORMA možemo sažeti u tri stava: posao oko izrade sajta je dogovoren brzo i lako, sve naše ideje i zahtevi rešeni su u potpunosti do poslednje nijanse boje, sve aktivnosti su završavane tačno u dogovorenim rokovima.”

Dragan

Dragan

Direktor i vlasnik – “Rollodoors”

“Sarađujemo sa agencijom ANTICFORMA već 5 godina. Na početku saradnje bili smo impresionirani profesionalnošću i brzinom usluge a sad smo na to navikli. Od početka saradnje ANTICFORMA uspešno radi i AdWords kampanje za nas!”

Keith

Keith

Programer

Nedavno sam počeo saradnju sa agencijom ANTICFORMA. Za mene su uradili usluge programiranja baš po meri sa velikim profesionalizmom i posvećenošću! Zaista volim da radim sa agencijom ANTICFORMA.

Možete nam ukazati poverenje. Ovo su naše brojke!

0
ŠOLJICA KAFE
0
KLIJENATA ŠIROM SVETA
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0
RADNIH SATI

Hajde da razgovaramo o onome što imate na umu. Možemo pomoći.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas kontaktirajte nas na +381 64 138 0054 ili nam pošaljite email

Unesite termin i pritisnite Enter za pretragu