Agencija za izradu web portala "ANTICFORMA" se bavi izradom profesionalnih web sajtova. Primenom savremenih tehnologija i stalnim praćenjem svetskih trendova u izradi web sajtova stekli smo poverenje mnogobrojnih klijenata u Srbiji i inostranstvu.

Šta možete da očekujete:

 • Integritet i iskrenost: Mi smo iskreni sa klijentima i sa ljudima sa kojima sarađujemo. Ulažemo najveće napore da zadržimo najviši nivo profesionalizma.
 • Originalnost: Naši klijenti zaslužuju najbolje, a mi smo veoma strastveni i činimo sve da se to i desi. U agenciji ANTICFORMA verujemo da svaki web dizajn treba da bude jedinstven i estetski privlačniji od konkurencije.
 • Prilagodljivost: Mi razumemo da klijenti imaju ograničenja i trudimo se da zadovoljimo njihove potrebe i očekivanja, u smislu budžeta, vremena i kvaliteta.
 • Usluga prilagođena klijentu: Pružanje usluge našim klijentima je naš najveći prioritet. Sve što radimo služi toj svrsi direktno ili indirektno. Mi poštujemo naše klijente, razumemo njihove potrebe i želje. Svaki srećan i zadovoljan klijent je prekretnica za agenciju ANTICFORMA.

Misija: Naša misija je da Vaš web sajt napravimo IZVANREDNIM. Nismo zadovoljni dok Vi niste više nego zadovoljni. Pravimo atraktivne, intuitivne i razumljive web sajtove analizirajući ciljeve i potrebe vaših potencijalnih klijenata.

Naš TIM: Svaki projekat je dodeljen sledećem timu stručnjaka:

 • Marketing specijalista - otkriva potencijal Vašeg tržišta, istražuje konkurenciju i pronalazi najbolju marketing strategiju za vaše tržište, stvarajući pravu poruku koja transformiše posetioce Vaše web stranice u Vaše klijente.
 • Kreativni grafički dizajner - Online umetnik sa zadatkom da stvara izuzetan dizajn koji će dovesti klijente pravo na Vaša vrata.
 • Lektor - Dozvolite nam da vam pomognemo da pripremite tekst Vašeg web sajta za lako čitanje i razumevanje kako bismo udvostručili efekat odličnog marketinga.
 • Web Programer - ulaže napor da programira web sajt koji se brzo otvara, ima jednostavnu navigaciju i optimalnu funkcionalnost.
 • SEO (Search Engine Optimization) Specijalista - Želimo da vas vidimo na vrhu. Imati dobar sajt bez dobre SEO je isto kao da imate super market u pustinji. Dok se ne naprave putevi i stave oznake na autoputu, ništa se neće desiti.
 • Video specijalista - komercijalni urednik. Video zapis je veoma moćan alat da uputite audio / vizuelne poruke Vašim klijentima aktiviranjem više čula. Kada počnete da gledate video, retko se zaustavljate dok se video ne završi. To je najmoćnije sredstvo da održi pažnju i utiče na kupovnu odluku.
 • Grafički dizajner - stvara korporativni identitet za Vašu kompaniju - logo, brošura, vizit kartice, memorandumi.
Većina web sajtova su napravljeni od strane web dizajnera kojiima nedostaju sve ostale ekspertize. Veoma je teško za jednu osobu da se usredsredi na sve elemente uspešnog web sajta. Mi imamo tim eksperata koji su spremni da Vam pruže profesionalnu uslugu 16 sati dnevno.

Ovo su naše brojke

1,075 Šoljica kafe
89 Klijenata širom sveta
157 Završenih projekata
22,506 Radnih sati

ANTICFORMA

Agencija za izradu web portala
Kneza Miloša 19/22, 34000 Kragujevac, Srbija +381641380054
+38134313688 office@anticforma.com