Održavanje web sajta je besplatno!

6 meseci besplatno ažuriranje i održavanje sajta! Nakon isteka 6 meseci cena je 10€ po satu.

Najčešće postavljano pitanje koje interesuje naše klijente nakon završetka izrade web sajta jeste koja je cena održavanja njihovog novog sajta. Kao što i sama reče kaže, održavanje podrazumeva da web sajt bude u istom onom stanju u kom je isporučen klijentu dok god klijent izvršava produženje registracije sajta koje se obavlja svake godine. Mi garantujemo stabilnost i funkcionalnost svakog web sajta koji uradimo a u cenu izrade web sajta ulazi i ugradnja zaštitnih elemenata koji onemogućavaju pristup neovlašćenom licu ili hakeru i svakodnevni backup web sajta. Dakle da rezimiramo – održavanje web sajta je BESPLATNO.

Ukoliko naš klijent nakon završetka izrade web sajta ima potrebu za ažuriranjem sajta u vidu dodavanja novih aktuelnosti, ponuda ili sličnih informacija jednom nedeljno, tu uslugu obavljamo BESPLATNO prvih 6 meseci nakon izrade web sajta a posle tog perioda cena ažuriranja se određuje na osnovu dogovora sa klijentom – u većini slučajeva iznosi 10€ po satu pri čemu je prvi sat besplatan.

Ukoliko klijent ima potrebu za dodavanjem novih funkcionalnih elemenata na sajt kao npr. dodatni jezik, nove web stranice, forum, web shop ili bilo šta novo u odnosu na elemente web sajta koji su prvobitno dogovoreni, cena je 10€ po satu.

Predlažemo da pogledate