• Najčešće postavljano pitanje koje interesuje naše klijente nakon završetka izrade web sajta jeste koja je cena održavanja njihovog novog sajta. Kao što i sama reče kaže, održavanje podrazumeva da web sajt bude u istom onom stanju u kom je isporučen klijentu dok god klijent izvršava produženje registracije sajta koje se obavlja svake godine. Mi garantujemo stabilnost i funkcionalnost svakog web sajta koji uradimo a u cenu izrade web sajta ulazi i ugradnja zaštitnih elemenata koji onemogućavaju pristup neovlašćenom licu ili hakeru i svakodnevni backup web sajta. Dakle da rezimiramo - održavanje web sajta je BESPLATNO.
  • Ukoliko naš klijent nakon završetka izrade web sajta ima potrebu za ažuriranjem sajta u vidu dodavanja novih aktuelnosti, ponuda ili sličnih informacija jednom nedeljno, tu uslugu obavljamo BESPLATNO prvih 6 meseci nakon izrade web sajta a posle tog perioda cena ažuriranja se određuje na osnovu dogovora sa klijentom - u većini slučajeva iznosi 10 € po satu pri čemu je prvi sat besplatan.
  • Ukoliko klijent ima potrebu za dodavanjem novih funkcionalnih elemenata na sajt kao npr. dodatni jezik, nove web stranice, forum, web shop ili bilo šta novo u odnosu na elemente web sajta koji su prvobitno dogovoreni, cena je 10 € po satu.

ANTICFORMA

Agencija za izradu web portala
Kneza Miloša 19/22, 34000 Kragujevac, Srbija +381641380054
+38134313688 office@anticforma.com