Google oglašavanje - Google Ads

Google Ads kampanje predstavljaju jedno od najefikasnijih marketinških sredstava za oglašavanje.

Google Ads kampanje
Google Ads

Google Ads kampanje

Google Ads je Google-ova usluga oglašavanja za preduzeća i pojedince koji žele da prikažu oglase na Google-ovoj reklamnoj mreži. Google Ads program Vam omogućava da odredite budžet za oglašavanje i plaćate samo kada neko klikne na reklame. Servis oglašavanja je u velikoj meri fokusiran na ključne reči.
  • Za vas kreiramo Search, Display ili Shopping kampanje
  • Pomažemo vam da izaberete ključne reči za vaše oglase
  • Za vas kreiramo jedan ili više oglasa za svaku kampanju
  • Svaki klik na oglas posetioca vodi na vaš sajt
  • Plaćate samo kad neko klikne na vaš oglas
  • Sami određujete dnevni budžet za svaku kampanju

Google reklamna kampanja donosi u proseku 400% povraćaja ulaganja.

Karakteristike Google Ads kampanja

Registrovanje za Google Ads je besplatno, plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas

Plaćate samo za ostvarene rezultate

Bez obzira na to da li želite da privučete nove posetioce veb-sajta, povećate onlajn prodaju, navedete klijente da vas zovu ili vam se uvek iznova vraćaju, Google Ads može da vam pomogne.

Dosegnite prave ljude u pravo vreme

Ljudi pronalaze vaše preduzeće na Google-u upravo onda kada pretražuju stvari koje nudite.

Oglašavajte se lokalno ili globalno

Ciljajte oglasima klijente u određenim zemljama, regionima ili gradovima, odnosno na određenoj udaljenosti od preduzeća ili prodavnice.

Bez posete nema naplate

Registrovanje za Google Ads je besplatno. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas da bi posetio veb-sajt ili kada vas pozove. Drugim rečima, kada oglašavanje funkcioniše.

Započnite sa bilo kojim budžetom

Od vas zavisi koliko ćete investirati. Samo počnite sa dnevnim budžetom koji vam odgovara pa ga u hodu prilagođavajte. Mnoga preduzeća započnu budžetom u iznosu od najmanje €5-10 dnevno.

Kako vodimo vašu Google Ads kampanju?

Mi otvaramo Google Ads nalog za vođenje vaše kampanje a potom kreiramo vaše Google Ads oglase. Reklamna kampanja na Google-u se kreira na bazi analize onlajn tržišta, konkurencije i ključnih reči.

MI tražimo i analiziramo relevantne ključne reči i fraze za vašu Google Ads kampanju

Ključne reči i fraze koje su vezane za vaš biznis na bazi kojih želite da privučete potencijalne potrošače ili kupce, predstavljaju jedan od najznačajnih faktora kod realizacije Google Ads kampanje. Svakog dana na Google-u se pretražuje na hiljade ključnih reči vezanih za vaš biznis. Za uspešno vođenje Google Ads kampanje prvo je potrebno da se pronađu odgovarajuće ključne reči i fraze koje se traže na Internetu, a koje se odnose na vaš biznis. Nakon pronalaska ključnih reči potrebno je analizirati njihov potencijal koji zavisi od cene ključne reči i od broja mesečnih pretraga ključne reči. Isplativo je koristiti ključne reči koje se već nalaze na vašem sajtu ali to vas ne sprečava da kupite bilo koju ključnu reč relevantnu za vaš biznis.