Programiranje i dizajn web sajtova

Prvi utisak je veoma važan, a imate samo jednu šansu da napravite dobar prvi utisak!

Programiranje i dizajn web sajtova
Web design

Profesionalni web dizajn

Profesionalni Web dizajn nudi moćan marketinški alat, neposredan i dostupan izlog za bilo koji nivo poslovnog poduhvata. Profesionalno dizajniran web sajt će:

Pretraživači, kao što su Google, Yahoo i Bing, nagrađuju dobro koncipiran i programiran sajt visokim rangiranjem – eng. Page Rank. To može učiniti vaš sajt odmah vidljivim na Internetu, i dovesti do povećanja poslovanja.

Programiranje web sajtova

Brzo učitavanje, profesionalan kod, visoka sigurnost

HTML

Izrada statičkih web sajtova

HTML – (eng. Hyper Text Markup Language) je u središtu svakog web sajta. To je jezik označavanja koji se koristi za strukturiranje i prikazivanje sadržaja na internetu. HTML se sastoji od elemenata koji sadrže atribute. Ovi elementi se koriste da markiraju različite tipove sadržaja na web stranama, navodeći kako bi svaki bit sadržaja trebalo da bude prikazan u veb pretraživačima (npr. zaglavlja, pasusi, tabele, beleške i sl.). HTML5 je peta i aktuelna glavna verzija HTML standarda.

JavaScript

Izrada interaktivnih web sajtova

JavaScript je programski jezik koji web programerima omogućava izradu interaktivnih web sajtova. Većina interaktivnog sadržaja koji ćete videti na web sajtovima je zahvaljujući JavaScript-u. Harmonike, tabovi, padajući meniji i mnogi drugi web elementi izgrađeni su pomoću JavaScript-a. Druge upotrebe JavaScript-a uključuju kreiranje sigurnosne lozinke, proveru web formi, interaktivne igre i specijalni efekti.

CSS

Izrada responsive web sajtova

CSS ili (eng. Cascading Style Sheets) opisuje kako se HTML elementi prikazuju na ekranu. CSS je ono što web sajtovima daje svoj izgled i stil. CSS definiše veličinu, boju, položaj … svih elemenata na web sajtu. CSS omogućava web sajtovima da se prilagode različitim veličinama ekrana i tipovima uređaja, što ih čini prilagodljivim (eng. responsive).

PHP

Izrada dinamičkih web sajtova

PHP ili Hypertext Preprocessor je skripting jezik koji se izvršava na serveru a ono što se prikazuje u browser-u kao rezultat njegovog izvršenja je čisti HTML. PHP se može koristiti da generiše dinamički sadržaj, da prikuplja podatke iz web formi, da dodaje, modifikuje ili briše informacije iz baze podataka, da kontroliše korisnički pristup, ili za enkripciju podataka.

Prilagodljivi (eng. responsive) dizajn

Vaš web sajt će izgledati jednako dobro na bilo kom uređaju

Vaš veb sajt na bilo kom uređaju

Prilagodljivi dizajn u svojoj elementarnoj definiciji je upotreba CSS medijskih upita i javascript-a da bi se preuredio raspored web sajta kako bi njegov izgled odgovarao različitim veličinama ekrana. Ovo može da se kreće od širokog desktop ekrana do najmanjih pametnih telefona. Prilagodljivi (eng. responsive) web dizajn možete da testirate na bilo kom pametnom telefonu ili tablet uređaju, ili da ga testirate pomoću web inspektora, ili jednostavno smanjite prozor Google Chrome browser-a na vašem računaru.

Uspešni web sajtovi

Naša misija je vaš uspeh

Internet prezentacije

Statički i dinamički web sajtovi

CMS sajtovi i prilagođeni projekti. Mogućnost nadogradnje i jednostavnost korišćenja.
Saznaj više...

Kvalitet i sigurnost

Bez obzira za koji tip sajta se odlučite, vaš novi web sajt će izgledati sjajno, biće optimizovan za pretraživače, brzo će se otvarati i biće 100% siguran.

Detaljnije

Internet prodavnice

Platforma e-trgovine napravljena za vas

Kompletno eCommerce rešenje koje vam omogućava da prodajete svoju robu.
Saznaj više...

WooCommerce

WooCommerce je kompletno rešenje za izradu internet prodavnica koje vam omogućava da podesite internet prodavnicu i prodajete svoju robu.

Detaljnije